Rade Končara 9, Donji Vidovec
Tel: 040/615-105; Fax: 040/615-105

Vijesti

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko


Rezultati

Vijesti


SAKUPLJANJE BOŽIĆNIH DRVCA POČETKOM 2018. GODINE

Već tradicionalno iza novogodišnjih praznika prikupljati ćemo ostatke božićnih drvca. Molimo Vas da prema rasporedu u nastavku ostavite božićno drvce ispred kuće kako bi ga naši radnici pokupili.


Termini odvoza božićnih drvca po JLS:
11.01.2018. OPĆINA KOTORIBA, OPĆINA DONJA DUBRAVA, OPĆINA DONJI VIDOVEC, OPĆINA SV... detaljnije

Božićni sajam i priredba

I ovaj su nam Advent uljepšali učenici Područne škole iz Donjeg Vidovca. Priredili su prigodni adventski sajam na kojem su mještani mogli nabaviti sve potrepštine za postizanje blagdanskog ugođaja. Na sajmu su se prodavale kreativne rukotvorine učenika , a u prigodnom blagdanskom programu na pozornici su im se pridruž... detaljnijeZaključak projekta "Europa za građane"

Naša Općina sudjelovala je u projektu  „Mreža za ravnopravnost spolova za održivu budućnost”, pod aktivnosti „Mreža gradova” , sufinanciranom iz programa Europa za građane Europske Unije.


Településünk részt vett "A Városok hálózatai - Az Európai p... detaljnije


Božićni sajam u Donjem Vidovcu

Učenici i djelatnici Područne škole Donji Vidovec, sve mještane pozivaju na Božićni sajam koji će se održati ovog četvrtka, 30. studenoga 2017. godine u Domu kulture s početkom u 18 sati. Uz sajam, na kojem možete nabaviti božićne potrepštine, nakit, poklone, kolače, pripremili su vam i prigodni kulturno-umjetnički program.<... detaljnijeRaspored misa

divider