Rade Končara 9, Donji Vidovec
Tel: 040/615-105; Fax: 040/615-105

Vijesti

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko


Rezultati

Vijesti


„Vidovski zlatari“ na dobravskoj „Dravskoj regati“

U subotu, 19. kolovoza Nautički klub ´Fljojsar´ iz Donje Dubrave devetu godinu za redom je na odvodnom kanalu HE Dubrava organizirao regatu u konkurenciji veslačica i veslača, a natjecalo se ukupno 19 veslačkih ekipa. I naša je Općina imala svoje predstavnike u čamcima. Ekipa „Vidovski zlatari“ u sastavu: Nenad Luk... detaljnije


Demonstracija ispiranja zlata u Donjem Vidovcu

Moto nautički klub „Vidovski zlatari“ će dana 5. kolovoza 2017. godine u Donjem Vidovcu tradicionalno, po sedmi put, održati manifestaciju „Lov na zlatarski prsten“.Manifestacija će započeti mimohodom kroz Donji Vidovec s početkom u 12:00 sati, nakon čega slijedi okupljanje kod Vidovskog ... detaljnije


POZIV VLASNICIMA, KORISNICIMA GRAĐEVINA U KOJIMA SE NALAZI AZBEST

Pozivaju se vlasnici, odnosno korisnici objekata u kojima se nalazi azbest da dostave podatke o vrsti i količini azbestnog materijala.

Podaci se prikupljaju u svrhu planiranja gospodarenja otpadom koji sadrži azbest (Pravilnik  o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest NN 69/16).

Podaci se dostavljaju popunjavanje... detaljnije

PRIMOPREDAJA IZVRŠNE VLASTI

Primopredaja izvršne vlasti u Donjem Vidovcu


Iza načelnika Općine Donji Vidovec Josipa Grivca (HSLS) 6. je uzastopnih mandata te je jučer izvršena primopredaja izvršne vlasti između njega i novoizabranog načelnika Josipa Matulina (HSLS).


U nazočnosti zamjenika načelnika Željka Do... detaljnije< natrag

Raspored misa

divider