Rade Končara 9, Donji Vidovec
Tel: 040/615-105; Fax: 040/615-105

Vijesti

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko


Rezultati

Vijesti


65godišnjaci proslavili jubilej

U subotu, 24.09.2016., 65 godina života i 50 godina od male mature, proslavila je generacija Vidovčana rođenih 1951. godine. Nakon svete mise i razgledavanja etno sobe u župnom dvoru, druženje su nastavili u gostioni „Mlin“, gdje su evocirali uspomene iz  školskih dana te pričali o svojim životima poslije škole, po... detaljnije


Priredba povodom Međunarodnog dana starijih osoba

Povodom 1. listopada Međunarodnog dana starijih osoba, Podružnica umirovljenika Donjeg Vidovca organizirala je priredbu koja je održana u nedjelju, 2. listopada. Branka Matulin, predsjednica donjovidovskih umirovljenika naglasila je u pozdravnom obraćanju posjetiteljima da se nada da će ova priredba postati tradicionalna.
Tu je bio i općins... detaljnije


50godišnjaci proslavili jubilej

U subotu, 10 rujna, 35 godina od završetka osnovne škole i 50 godina života, proslavila je generacija Vidovčana i njihovih suškolaca iz Donje Dubrave rođenih 1966. godine. Dan prije proslave posjetile su grobove pokojnih iz svoje generacije: Ružice Pongrac, Rudolfa Dolenca i Franje Kalinića. Pokojno je i dvoje njihovih razre... detaljnije


OBNOVA DOMA KULTURE - PRIKUPLJANJE PONUDA

U tijeku je prikupljanje ponuda za radove na sanaciji fasade i uređenja potkrovlja u Domu kulture. 


Zainteresirani izvođači koji se žele javiti na Natječaj mogu potrebne obrasce skinuti sa Web stranice Općine, koji se ujedno nalaze i u prilogu ovog teksta te popunjene u danom roku dostaviti u Općinski ured.


 ... detaljnije


OBNOVA DOMA KULTURE

U tijeku je prikupljanje ponuda za radove na sanaciji fasade i uređenja potkrovlja u Domu kulture. 


Zainteresirani izvođači koji se žele javiti na natječaj mogu potrebne obrasce skinuti sa Web stranice Općine, koji se ujedno nalaze i u prilogu ovog teksta te popunjene u danom roku dostaviti u Općinski ured.  

... detaljnije< natrag

Raspored misa

divider