Rade Končara 9, Donji Vidovec
Tel: 040/615-105; Fax: 040/615-105

Vijesti

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko


Rezultati

Vijesti


KOCKAVICA

Kockavica (Fritillaria meleagris) je ugrožena vrsta iz porodice Liliaceae. Na temelju Zakona o zaštiti prirode zaštićena je već davne 1958. godine na svim prirodnim nalazištima.


Ranije je rasla na mnogo većem području oko Donjeg Vidovca, no zbog oscilacija i pada razine podzemnih voda nakon gradnje hidroelektrane... detaljnije


DARIVANJE KRVI

DONJI VIDOVEC, 23.03.2017.  U ugodnoj i veseloj atmosferi (kako i dolikuje darivateljima) krv je dalo 27 darivatelja, a neki na žalost nisu mogli iz raznih razloga dati krv te su bili odbijeni.

... detaljnije


MALO O PROLJEĆU

Mogli bi reći da smo prvim danima ožujka ušli u klimatološko proljeće. Nakon hladnih i dugih zimskih mjeseci, vegetacija se polako budi, dani postaju duži, cvijeće počinje nuditi raskošnu ljepotu, počinje cvjetati.


Prvi vjesnici proljeća javljaju se koji tjedan prije kalendarskog početka ... detaljnije


PROJEKT DONJEG VIDOVCA KANDIDIRAN NA ITEREG V A DOBIO ZELENO SVJETLO

Stigla je informacija da je projekt Općine Donji Vidovec kandidiran na natječaj EU INTEREG V A Hrvatska-Mađarska dobio veliki broj bodova te prihvačen za sufinanciranje. Navedeni natječaj je otvoren za sufinanciranje projekata vezanim uz turizam. Radi se o projektu kojim će se urediti Spomen ... detaljnije< natrag

Raspored misa

divider