Rade Končara 9, Donji Vidovec
Tel: 040/615-105; Fax: 040/615-105

Vijesti

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko


Rezultati

Vijesti


Priredba povodom Međunarodnog dana starijih osoba

Povodom 1. listopada Međunarodnog dana starijih osoba, Podružnica umirovljenika Donjeg Vidovca organizirala je priredbu koja je održana u nedjelju, 2. listopada. Branka Matulin, predsjednica donjovidovskih umirovljenika naglasila je u pozdravnom obraćanju posjetiteljima da se nada da će ova priredba postati tradicionalna.
Tu je bio i općins... detaljnije


50godišnjaci proslavili jubilej

U subotu, 10 rujna, 35 godina od završetka osnovne škole i 50 godina života, proslavila je generacija Vidovčana i njihovih suškolaca iz Donje Dubrave rođenih 1966. godine. Dan prije proslave posjetile su grobove pokojnih iz svoje generacije: Ružice Pongrac, Rudolfa Dolenca i Franje Kalinića. Pokojno je i dvoje njihovih razre... detaljnije


OBNOVA DOMA KULTURE - PRIKUPLJANJE PONUDA

U tijeku je prikupljanje ponuda za radove na sanaciji fasade i uređenja potkrovlja u Domu kulture. 


Zainteresirani izvođači koji se žele javiti na Natječaj mogu potrebne obrasce skinuti sa Web stranice Općine, koji se ujedno nalaze i u prilogu ovog teksta te popunjene u danom roku dostaviti u Općinski ured.


 ... detaljnije


OBNOVA DOMA KULTURE

U tijeku je prikupljanje ponuda za radove na sanaciji fasade i uređenja potkrovlja u Domu kulture. 


Zainteresirani izvođači koji se žele javiti na natječaj mogu potrebne obrasce skinuti sa Web stranice Općine, koji se ujedno nalaze i u prilogu ovog teksta te popunjene u danom roku dostaviti u Općinski ured.  

... detaljnije< natrag

Raspored misa

divider