Rade Končara 9, Donji Vidovec
Tel: 040/615-105; Fax: 040/615-105

Vijesti

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko


Rezultati

Vijesti


Ambrozija - obavezno uklanjanje

Obavještavaju se vlasnici i korisnici poljoprivrednog,  obrađenog i neobrađenog zemljišta (vrtova, oranica, livada itd.), da su dužni ukloniti AMBROZIJU, na način da ju nisko pokose ili uklone čupanjem sukladno Naredbi o poduzimanju mjera obveznog uklanjanja ambrozije-Ambrosia artemisiifolia L.(NN 72/2007.).


Kako b... detaljnije

„Vidovski zlatari“ na dobravskoj „Dravskoj regati“

U subotu, 19. kolovoza Nautički klub ´Fljojsar´ iz Donje Dubrave devetu godinu za redom je na odvodnom kanalu HE Dubrava organizirao regatu u konkurenciji veslačica i veslača, a natjecalo se ukupno 19 veslačkih ekipa. I naša je Općina imala svoje predstavnike u čamcima. Ekipa „Vidovski zlatari“ u sastavu: Nenad Luk... detaljnije


Demonstracija ispiranja zlata u Donjem Vidovcu

Moto nautički klub „Vidovski zlatari“ će dana 5. kolovoza 2017. godine u Donjem Vidovcu tradicionalno, po sedmi put, održati manifestaciju „Lov na zlatarski prsten“.Manifestacija će započeti mimohodom kroz Donji Vidovec s početkom u 12:00 sati, nakon čega slijedi okupljanje kod Vidovskog ... detaljnije


POZIV VLASNICIMA, KORISNICIMA GRAĐEVINA U KOJIMA SE NALAZI AZBEST

Pozivaju se vlasnici, odnosno korisnici objekata u kojima se nalazi azbest da dostave podatke o vrsti i količini azbestnog materijala.

Podaci se prikupljaju u svrhu planiranja gospodarenja otpadom koji sadrži azbest (Pravilnik  o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest NN 69/16).

Podaci se dostavljaju popunjavanje... detaljnije


< natrag

Raspored misa

divider