Obavijest o javnom uvidu i raspravi programa za gospodarenje šumama šumoposjednika gospodarske jedinice „ISTOČNE MEĐIMURSKE ŠUME“ - Općina Donji Vidovec
Disable Preloader

Novosti

Obavijest o javnom uvidu i javnoj raspravi programa za gospodarenje šumama šumoposjednika gospodarske jedinice "Istočne međimurske šume".


Naručitelj radova Savjetodavna služba i izvođač "Pro Silva" d.o.o., pozivaju sve zainteresirane strane na javni uvid i javnu raspravu o prijedlogu Programa gospodarenja za šume šumoposjednika gospodarske jedinice "Istočne međimurske šume".


Gospodarska jedinica "Istočne međimurske šume" obuhvaća katastarske općine:


* Čukovec
* Domašinec
* Donja Dubrava
* Donji Hrašćan
* Donji Kraljevec
* Donji Mihaljevec
* Donji Pustakovec
* Donji Vidovec
* Draškovec
* Goričan
* Hemuševec
* Hodošan
* Sveti Juraj u Trnju
* Kotoriba
* Sveta Marija
* Oporovec
* Palinovec
* Turčišće
* Legrad


Javni uvid u prijedlog Programa može se izvršiti u razdoblju od 04.04.2017. do 21.04.2017. godine u uredu Savjetodavne službe u Čakovcu na adresi Zrinsko – frankopanska 9/III, svakog radnog dana u vremenu od 8:00 do 13:00 sati.

Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida na gore navedenoj adresi.

Javna rasprava održati će se u ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine s početkom u 18 sati na adresi Martina Pušteka 9, Domašinec u prostorijama općine Domašinec.

Predavanje organizira Savjetodavna služba Podružnica Međimurske županije.

Ispred Savjetodavne službe biti će prisutan Mario Vlašić, dipl. ing šum., a ispred izvođača radova tvrtke „Pro Silva“ Denis Stojsavljević, dipl. ing. šum., PRO SILVA d.o.o., Trg senjskih uskoka 1-2, 10 020 Zagreb.

Pozivamo šumoposjednike i zainteresirane građane da se odazovu pozivu na javnu raspravu i svojim aktivnim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu što kvalitetnijem konačnom sadržaju ovog Programa gospodarenja.


 


Mario Vlašić, dipl. ing. šum.
viši stručni savjetnik za šume šumoposjednika


Natrag
scroll to top