U HOTELU GOLF Dani zlata i starih zanata uz cjelodnevni program, dođite i zabavite se! - Općina Donji Vidovec
Disable Preloader

Novosti

Zabavite se uz svirku benda Sto posto, a hotel Golf nudi i sjajno domaće crno craft pivo ´Črni golf´ te odličan roštilj


Turistička, gastronomska i kulturna manifestacija Dani zlata i starih zanata ove će se godine održati u subotu, 31. kolovoza i trajat će tijekom cijelog dana.


Okupljanje sudionika najavljeno je za 10 sati, a svečano otvaranje bit će u podne u hotelu Golf u Donjem Vidovcu. Posjetitelji će imati prilike za upoznavanje starih zanata Donjeg Vidovca i okolice poput medičarstva, košaraštva, izrade Svetomarske čipke i izrade proizvoda od komušine.


Uključit će se i lokalni OPG-ovi proizvodima iz vlastite proizvodnje, dok će članovi udruga s područja Donjeg Vidovca pripremati tradicionalna jela, a članovi MNK Vidovski zlatari održat će demonstraciju ispiranja zlata na Dravi i panoramsku vožnju obližnjim vodama. Obol događaju dat će i članovi KUD-a Donji Vidovec.


Domaćin, hotel Golf, za sve posjetitelje priprema cjelodnevni zabavni program uz svirku benda Sto posto. Njihova će vas svirka pratiti kroz cijeli dan manifestacije, do kasnih večernjih sati, a da ne ostanete gladni i žedni pobrinut će se osoblje hotela Golf kod kojeg možete pronaći sjajno domaće crno craft pivo ´Črni golf´ i odličan roštilj.


Natrag
scroll to top