"Digni prstić za svoj vrtić". St" />
VAŠ GLAS ZA NAŠU BUDUĆNOST - Općina Donji Vidovec
Disable Preloader

Novosti

Područni odjel Donji Vidovec, Dječjeg vrtića "Klinčec" prijavljen je za nagradni natječaj pod imenom "Digni prstić za svoj vrtić". Stoga pozivamo sve mještane, sve prijatelje i simpatizere Donjeg Vidovca da svojim glasovima dovedu naš vrtić među dobitnike!


Trebalo je  napisati nešto o vrtiću i iznijeti razlog zašto baš naš vrtić zaslužuje nagradu. Trenutno traje glasanje, od 10.04.2020.g. do 30.4.2020.g. kada će se saznati dobitnici, 3 od 10 vrtića s najviše glasova. Prva nagrada je 25.000 kn, druga 15.000 kn  i treća 10.000 kn.


Koliko god došlo, uvijek je dobro došlo!


Nemojte predugo razmišljati,već klikom ovdje glasajte za nas! 


Jedna od poslanih priča ( a bilo ih je nekoliko ) iz Donjeg Vidovca ide ovako:


“Dječji vrtić „Klinčec“ Donji Vidovec djeluje već 51 godinu, a mi roditelji, koji vozimo djecu u sadašnji vrtić, divimo se „tetama“, odnosno odgojiteljicama, koje se neumorno trude raditi s našom djecom u uvjetima kojima raspolažu, a s obzirom na to da je općenito standard života na nekoj višoj stepenici, smatramo da bi se svi morali zapitati da li naša djeca zaslužuju takve uvjete!? U jednoj školskoj prostoriji, gdje može prema svim standardima boraviti najviše 25 djece? Ili, ipak zaslužuju nešto više?


Drugi vrtići u sklopu svoje zgrade imaju i male sportske dvorane i dječja igrališta uz zgradu, a naša djeca o tome mogu samo maštati. Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dijete i ništa ispod toga nije i nikada neće biti prihvatljivo, a kada se ostvari to najbolje, još uvijek nije dovoljno. Zato Vas sve, koji možete bilo što učiniti i promijeniti, pokrenuti pozivamo da ne učinite ništa manje nego sve što je u Vašoj mogućnosti da dođemo do cilja i omogućimo našoj djeci i djeci svih budućih roditelja ono što im pripada, a to je pravo na bolji život, pravo na priliku da ne budu ništa manje nego najbolji u svemu što ih u životu čeka."


Stoga, još jednom, računamo na Vaš glas! 


Nemojte predugo razmišljati,već klikom ovdje glasajte za nas!   

Natrag
scroll to top