Održan sastanak sa predstavnicima policije - Općina Donji Vidovec
Disable Preloader

Novosti

U Općinskim prostorijama danas je održani sastanak na kojem su prisustvovali načelnik PP Prelog Zdravko Kolarić, kontakt policajac Davor Igrec, te zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i načelnica Općine Bojana Petrić. Tema sastanka bila je učestale provale na mjesnom području i sama sigurnost mještana Donjeg Vidovca.


Zbog navedenog, PP Prelog povećat će prisutnost policijskih službenika na području naselja Donji Vidovec i susjednih Općina što će doprinjeti poboljšanju stanja sigurnosti. Dotaknuli smo se i statistike za kaznena djela u 2021. i 2020. godini iz koje doznajemo kako je u 2021. zabilježeno ukupno 20 kaznenih djela, dok je u 2020. zabilježeno 30 kaznenih djela. PP Prelog u mjesecu siječnju 2022. godine uspješno je razriješila više kaznenih djela koja su se dogodila u zadnjih nekoliko mjeseci na našem području i prema počiniteljima poduzela određene mjere.


Ovim putem zamolili su sve mještane da surađuju sa policijom i svojim opažanjima, i saznanjima pomognu u sprječavanju te razrješenju kaznenih djela.


 
Natrag
scroll to top