Radna skupina za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske provodi anketno istraživanje “Ži" />
ANKETNI UPITNIK - Životni uvjeti i prilike za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske - Općina Donji Vidovec
Disable Preloader

Novosti

Radna skupina za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske provodi anketno istraživanje “Životni uvjeti i prilike za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske”.


Cilj je ispitati mišljenje i stavove mladih u dobi od 18 do 30 godina vezano uz životne uvjete i prilike mladih u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske, s naglaskom na kvalitetu života, migracijske namjere i razvojne perspektive ruralnih i udaljenih područja.


Rezultati istraživanje koristit će se u svrhu rada Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske u razvoju javnih politika za mlade.


Anketnom upitniku mogu pristupiti mladi u dobi od 18 do 30 godina koji imaju prebivalište u ruralnim i udaljenim područjima. Stoga anketni upitnik nije namijenjen mladima čije je prebivalište u gradskim naseljima te Vas zbog toga molimo da pažljivo čitate 9. pitanje.


Anketni upitnik je anoniman. Potrebno vrijeme ispunjavanja je od 8 do 10 minuta.


Poveznica za pristup se nalazi ovdje: https://forms.gle/jDLSWLm5zZwwyS8GA


Ivan Majstorićkoordinator Radne skupine za mlade u ruralnim i udaljenim područjima 

Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske
Natrag
scroll to top