Izobrazba o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida - Općina Donji Vidovec
Disable Preloader

Novosti

Općina Donji Vidovec u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, održat će izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike - dopunska izobrazba. Ovim putem pozivamo sve mještane Općine Donji Vidovec kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku izobrazbu da to mogu sada učiniti. Izobrazba će se održati u petak, 04.11.2022. od 17:00 sati u Općini Donji Vidovec, prostor Vijećnice, Rade Končara 9.


Isto tako pozivamo na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.


Za sve dodatne informacije i moguće upite slobodno dođite 04.11.2022. godine u 17:00 u Općinu Donji Vidovec, prostor Vijećnice, Rade Končara 9, gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani.


 
Natrag
scroll to top