Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić danas je svečano  uručila Ugovore o dodjeli " />
Svečano uručeni Ugovori o dodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. - Općina Donji Vidovec
Disable Preloader

Novosti

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić danas je svečano  uručila Ugovore o dodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini.

 

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je 09. ožujka 2023. Javni poziv općinama za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti ukupne vrijednosti 2.853.835,03 € (21.502.220,03 kuna). Natječaj je trajao svega 3 radna dana tj. do iscrpljenja raspoloživih financijskih sredstava.. 

 

Financijsku potporu ove godine ostvarilo je 110 općina, a njom je obuhvaćeno 3639 djece vrtićke dobi.

Iz Međimurske županije pravo na potporu ostvarile su četiri općine među kojima su Vratišinec, Mala Subotica, Donji Vidovec i Kotoriba. 

 

Općinska načelnica Bojana Petrić najljepše se zahvaljuje pročelnici Jeleni Šebalj te našim odgojiteljicama iz područnog vrtića Donji Vidovec na brzoj realizaciji prijave na navedeni natječaj. Hvala i REDEA Čakovec koja nam je uskočila kod svakog poziva oko pomoći ispunjavanja prijave. 

Ovom potporom roditelje djece koja polaze  PV Donji Vidovec, Općinska načelnica oslobodit će plaćanja vrtića za jedan mjesec.
Natrag
scroll to top