Festival folklora i tradicije "Vidovo 2024" otvorio proslavu Dana općine Donji Vidovec - Općina Donji Vidovec
Disable Preloader

Novosti

Povodom Dana Općine Donji Vidovec, koji se održavaju od 8. do 22. lipnja 2024. godine, danas je započeo Festival folklora i tradicije „Vidovo 2024“.


Manifestacija je započela u 18 sati kod Caffee bara Still u Donjem Vidovcu.


Festival „Vidovo 2024“ obilježio je bogat kulturno-umjetnički program.


Uz nastupe dječje i starije sekcije KUD-a Donji Vidovec, posjetitelji su imali priliku uživati i u izvedbama gostujućih grupa.


Među njima su bili članovi KUD-a Delnice, Vokalne skupine DiM iz Delnica te Folklorne sekcije HKDM-a iz Ljubljane. Svi sudionici svojim su nastupima prenijeli bogatstvo folklorne baštine, tradicionalnih plesova, pjesama i nošnji.


Nakon kulturno-umjetničkog programa, uskoro, oko 21 sat, publiku će nasmijati predstava Kerekesh teatra „Dobra večer, došao sam po vašu kćer“. Ova popularna komedija privući će mnoge gledatelje i dodatno obogatiti večer smijehom i zabavom.

Vrhunac večeri bit ćje nastup Tamburaškog sastava „Taubeki“, koji će započeti u 22 sata. Njihova glazba stvorit će veselu atmosferu i potaknuti mnoge na ples i zajedničko pjevanje.


Festival folklora i tradicije „Vidovo 2024“ uspješno je otvorio proslavu Dana Općine Donji Vidovec, donoseći radost i veselje među mještane i posjetitelje.


Proslava Dana Općine nastavlja se s bogatim programom koji će trajati sve do 22. lipnja, donoseći još mnoštvo događanja i aktivnosti za sve generacije.


FOTO/VIDEO Festival folklora i tradicije ´Vidovo 2024´ otvorio proslavu Dana općine Donji Vidovec - eMedjimurje.hr (net.hr)
Natrag
scroll to top